Eskilns Camping

Integritetspolicy

Vår integritetspolicyn visar hur vi säkerställer att all behandling av dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning.

Personuppgiftsansvarig
Eskilns Camping är personuppgiftsansvarig och ansvarar för behandlingen av de personuppgifter du lämnar. Personuppgifterna som kan samlas in i samband med att du fyller i ett formulär, skickar ett mail eller väljer att lämna personuppgifter på vår sida är namn, adress, mailadress och telefonnummer. Eskilns Camping ansvarar för att all behandling av dina personuppgifter och information sker i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Personuppgiftsbiträden
För insamlade personuppgifter kan vi komma att använda ett personuppgiftsbiträde som skrivit avtal med oss som försäkrar att din information är skyddad.

Användning av personuppgifter
Dina uppgifter kommer att främst att användas för att vi ska kunna komma i kontakt med dig gällande dina förfrågningar samt för att kunna skicka erbjudanden och information e-post eller sms till dig. Detta kan du alltid avsäga dig i samband med utskick.

Tredje part
Vi kan komma att analysera data via tredje part men delar inte dina uppgifter utan använder oss av för tredje part transkriberade filer.

Vem har tillgång till uppgifterna?
All din information behandlas enligt GDPR och vi säljer eller för aldrig vidare någon information till obehörig part.

Sparande av personuppgifter
Dina personuppgifter sparas endast så länge som det finns ett behov för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för i enighet med denna integritetspolicy. Alla uppgifter lagras i enighet med GDPR.

Dina rättigheter
Du har rätt att få information om eller rätta de uppgifter som finns registrerade om dig. Du kan också begära att dina personuppgifter helt raderas.

Frågor
Vid eventuella frågor kontakta Eskilns Camping på telefon 070-5105745 eller via e-post på info@eskilnscamping.se

Cookiepolicy

När du använder den här webbplatsen kan information sparas på din dator som en “cookie”. En cookie är en liten textfil som sparas på din hårddisk.

STATISTIK
Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår hemsida och hur de kommer in på den, vilket i sin tur hjälper oss att skapa en bättre upplevelse på hemsidan.

MARKNADSFÖRING
Vi kan komma att använda cookies för att leverera relevanta annonser för dig. Dessa cookies kommer ihåg om du har besökt vår webbplats. Det innebär att du kan se annonser från Eskilns camping på andra webbplatser på internet.

Om du önskar att avstå från att cookies används så stänger du av det i din webbläsares säkerhetsinställningar. Tillvägagångssättet varierar beroende på vilken webbläsare du har. Det innebär dock att funktionaliteten på webbplatsen begränsas.

Läs mer om cookies på Post och Telestyrelsens webbplats https://www.pts.se/

Köpingsvägen 10, 737 30 Fagersta